Bijgewerkt: 3 juli 2022

De brochure januari 2020 van Platform C-Amstelveen is uit

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C-Amstelveen
16-12-2019

Op verzoek van vele belangstellenden is onlangs de brochure januari 2020 van Platform C-Amstelveen van de persen gerold. De brochure bundelt alle informatie over het cursusaanbod van Muziek- en Dansschool Amstelveen en Volksuniversiteit Amstelland aan de start van het nieuwe jaar. Ook praktische informatie over bereikbaarheid en openingstijden is overzichtelijk bij elkaar gezet. De cursussen zijn op soort en leeftijdscategorie gerangschikt.

Voor de allerkleinsten tot en met volwassenen start Muziek-en Dansschool Amstelveen in januari nieuwe korte  cursussen in diverse soorten en genres. Daarnaast wordt in de brochure een overzicht gegeven van lopende cursussen waar het nog mogelijk is in te stromen per januari ’20.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Cultuurcomplex Platform C aan het Stadsplein 97 - 99 in Amstelveen


Het programma van Volksuniversiteit Amstelland omvat een grote verscheidenheid van taalcursussen, cursussen op het gebied van creativiteit, kennisverrijking en persoonlijke ontwikkeling. Voor de jongste talenten is er op meerdere dagen door de week de Talentenklas. Kunst huren en/of kopen tegen aantrekkelijke tarieven: daarvoor is Kunstuitleen Amstelveen. Bovendien is er de Kunstuitleen Cadeauwinkel, met ruime keuze in originele designartikelen. De reguliere openingstijden van de Kunstuitleen zijn gewijzigd; daarbuiten is bezoek op afspraak mogelijk. Dit alles en meer is terug te vinden in de brochure januari 2020 van Platform C. Vraag om kosteloze toezending van de brochure per telefoon (020-647 14 57) of e-mail (info@platform-c.nu). Of neem alvast een kijkje op www.platform-c.nu of download de brochure als pdf (32 pagina’s)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.