Bijgewerkt: 25 juni 2022

De gemeente Amstelveen steunt lokale ondernemers met campagne Koop Lokaal

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
30-04-2021

Het mag weer! Lokale ondernemers staan te popelen om inwoners te ontvangen. Lekker winkelen of gezellig naar het terras. De gemeente, het lokale MKB, horeca en winkels vragen ‘Koop Lokaal’. Hiervoor is ook een campagnevideo gemaakt.


Visit Amstelveen - Koop lokaal from Visit Amstelveen on VimeoSamen met ondernemers en brancheorganisaties doet de gemeente Amstelveen wat mogelijk is om de lokale economie te laten doordraaien en de werkgelegenheid op peil te houden. Zo heeft de gemeente een Ondernemersloket geopend, een actuele site met alle regelingen voor ondernemers, een lokale MKB kredietregeling, 1,5 meter maatregelen subsidie en ondersteunt de gemeente lokale initiatieven, zoals net als vorig jaar een campagne om het te promoten om in de buurt te shoppen bij onze eigen MKB en detailhandel. En te genieten bij de eigen horeca. Binnenkort komt de gemeente met een Stimuleringsfonds voor ondernemers.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2021)

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken


Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken: 'Veel winkeliers en horeca zaken hebben het moeilijk. Daarom is lokaal kopen een goed idee, maar in coronatijd nog nét ietsje meer. Inwoners steunen zo niet alleen de plaatselijke winkeliers en horeca, maar ook de gemeenschap en zorgen zo dat de stad aantrekkelijk en in ontwikkeling blijft. Lokale ondernemers zorgen voor werkgelegenheid. Graag helpen we bestaande banen te behouden voor een vitale economie.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.