Bijgewerkt: 22 maart 2023

De gerenoveerde Paaskerk Amstelveen is feestelijk geopend

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
04-03-2013

De deuren staan open op vrijdag 8 maart 2013 vanaf 16.00 uur voor alle belangstellenden. Zondag 3 maart 2013 is na een grondige renovatie de Paaskerk, Augustinuspark 1, weer feestelijke in gebruik genomen. De hele week vinden er nog festiviteiten plaats, passend bij de tijd van het jaar, de lijdenstijd voor Pasen.

Paaskerk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De Paaskerk in het Augustinuspark in Amstelveen


Op vrijdag 8 maart 2013 staan vanaf 16.00 uur de deuren open voor de buurt, de huurders en alle andere geïnteresseerden. Vanaf 19.30 uur een muzikale avond met optredens van muzikale kerkleden.  Iedereen is van harte welkom in de Paaskerk, Augustinuspark 1.

De Paaskerk wordt het huis voor drie kerkelijke gemeenten in Amstelveen-Zuid. De voormalige Dorpskerkers, Handwegkerkers en Paaskerkers vormen nu samen: Protestants Wijkgemeente Amstelveen-Zuid (PWAZ).

Er is hard gewerkt om als Protestante Wijkgemeente Amstelveen-Zuid de Paakskerk in gebruik te kunnen nemen. Het resultaat mag er zijn. Het kerkgebouw is beter toegankelijk voor minder valide bezoekers, heeft een vernieuwde geluids- en videoinstallatie, wordt verantwoord verwarmd en heeft een moderne keuken. Er is ruimte voor de zondagse kerkdienst maar net zo goed voor andere activiteiten. Kom langs op 8 maart en bewonder het zelf.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.