Bijgewerkt: 8 december 2022

De herfstvakantie 2012 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
12-10-2012

Bijzondere, grappige en energieke voorstellingen!

Zondag 21 (première) en maandag 22 oktober 2012

Theater Van Santen speelt voor alle kinderen vanaf 6 jaar de minimusical ‘De Kleine Prins’

Op een dag verlaat de Kleine Prins zijn kleine planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. En hij beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen!

Dinsdag 23 oktober 2012

Speelt Irene Laros voor alle kinderen vanaf 4 jaar ‘De geluksvogel’. Felix zoekt zijn geluksvogel Felina, die van de aardbodem is verdwenen. En niet alleen Felina is weg, maar ook de zon. Felix stapt in zijn vliegtuig en gaat op zoek naar het warme zonlicht en de geluksvogel! Zal hij beide terugvinden? Haar poppen zijn kleurrijke kunstwerkjes en dus een feest voor het oog!

stapel Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

Theatergroep Unieke zaken speelt de voorstelling 'Op Stapel'


Donderdag 25 oktober 2012

Wegens groot succes is Theatergroep Unieke zaken terug met hun voorstelling 'Op Stapel'. Een verhaal over een echtpaar dat vol enthousiasme hun nieuwe woning betreedt en gedurende de jaren verstrikt raakt in een verzameling dozen en tassen met heel veel spullen.

Deze komische vertolking van het verstrijken van de tijd heeft een zeer goede werking op de lachspieren van de jeugd! De ouderen herkennen vooral de ups en downs in de liefde. Een voorstelling vol visuele grappen, beeldvondsten en cartooneske ontsporingen voor iedereen die jong is of zich jong voelt! Vanaf 6 jaar.

Voor de voorstelling geldt: Toegangsprijs € 8,00. Aanvang 14.30 uur. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.