Bijgewerkt: 19 april 2024

De laatste chocolade actie van de St. Urbanuskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Nota Bene Bovenkerk
22-03-2023

In het weekend van vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart 2023 een laatste verkoopactie van de St. Urbanus Chocolade. Twee dikke repen in de smaken van melk, wit, puur en karamel & zeezout en een zakje paaseitjes met feestelijke paasstrik voor € 10,-. Deze feestelijke duoverpakking van 500 gram is verkrijgbaar bij Albert Heijn Bovenkerk, Albert Heijn Westwijk en bij de St. Urbanuskerk.

Na deze actie gaan we op derde paasdag 11 april 2023 stoppen met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade. Want vier jaar geleden zijn we op derde Paasdag gestart na de fatale brand van onze Urbanuskerk.

Foto Amstelveen
(Foto Nota Bene Bovenkerk - 2023)

In het weekend van vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart 2023 een laatste verkoopactie van de St. Urbanus Chocolade

Wij verkochten in deze periode ongeveer 35.000 repen en organiseerden 15 verschillende acties. Verkopen en acties brachten netto € 140.000, - op. De gelden zijn overgemaakt aan de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Zij zorgen voor een goede besteding. Een voorbeeld daarvan is de vorig jaar bij elkaar gespaarde led-verlichting aan de buitenzijde van kerktoren.

Deze vier mooie jaren met acties zijn een groot succes geworden. Dank aan u dat u ons deze gehele periode hebt willen steunen door de chocolade te kopen. Dank aan alle vrijwilligers waarmee we deze periode feestelijk gaan afsluiten. Want bij elkaar hebben meer dan 65 vrijwilligers, 30 winkeliers, Martinez Chocolatier en diverse productiebedrijven dit resultaat mogelijk gemaakt. De afsluiting wordt mogelijk gemaakt door Restaurant Colijn, Amstelveen cadeaubon en Amstel idee.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.