Bijgewerkt: 24 april 2024

De nieuwe GAMMA Amstelveen is feestelijk geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Bouwcenter Goedhart
09-03-2022

Woensdagochtend 9 maart 2022 werd de nieuwe GAMMA in Amstelveen aan de Zetterij 12, onder toeziend oog van klanten, feestelijk geopend. De nieuwe GAMMA beslaat ruim 4.000 m² en is daarmee 1.500 m² groter dan de GAMMA aan de Grutterij. Bovendien wordt deze nieuwe bouwmarkt gasloos verwarmd. Er is een volledig vernieuwd concept neergezet, waardoor de doe-het-zelver sneller, makkelijker en beter zijn inkopen kan doen en geïnspireerd aan de klus kan beginnen.

Foto Amstelveen
(Foto Goedhart - 2022)

De nieuwe GAMMA beslaat ruim 4.000 m² en is daarmee 1.500 m² groter dan de GAMMA aan de Grutterij


Alles in huis voor iedere klus. Naast een geheel nieuw assortiment heeft de bouwmarkt een heel nieuw uiterlijk gekregen. De nieuwe GAMMA is veel overzichtelijker door de lage schappen en een duidelijke navigatie. Ook liggen de artikelen geclusterd in kluswerelden waardoor het voor klanten direct duidelijk is waar alles voor het project te vinden is. Er is een volledig vernieuwd concept neergezet met verf, tuin en duurzaamheid als speerpunten. Door een mooie en functionele combinatie van on- en offline is er veel focus op beleving en inspiratie om klanten te enthousiasmeren en het zelfvertrouwen te geven om met hun klus aan de slag te gaan.

Foto Amstelveen
(Foto Goedhart - 2022)

Het personeel van de nieuwe GAMMA aan de Zetterij 12 in Amstelveen


Feestelijke openingsweek. In de openingsweek, van woensdag 9 tot en met zondag 13 maart 2022, vinden tal van feestelijke activiteiten plaats en inspirerende demonstraties. Bovendien profiteren bezoekers van extra scherpe aanbiedingen.

Onderdeel Goedhart. GAMMA Amstelveen is onderdeel van familiebedrijf Goedhart uit Alphen aan den Rijn. Goedhart is franchisenemer van Intergamma en exploiteert 17 bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Bovendien is zij, al sinds 1919, met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Meer informatie: www.goedhart.com



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.