Bijgewerkt: 15 juni 2024

De nieuwe Gondelkoerier van juni 2023 is gepubliceerd

Nieuws -> Informatief

Bron: Myra van der Vuurst
12-06-2023

'De zomer staat voor de deur. En laten we hopen dat het geen bloedhete of drijfnatte zomer wordt, maar gewoon prima weer om erop uit te gaan. Want erop uit gaan kunnen we de komende maanden' - schrijft Myra van der Vuurst redactielid van De Gondelkoerier in het laatste nummer van het wijkbladblad van Waardhuizen en Middenhoven.

Wat dacht u van een gratis fietstocht met Raymond en Rob? Of de wandel 4-daagse? De Open Dag van Tuinvereniging Nesserlaan of Open Ateliers Amstelveen? En heeft u vorig jaar de Kegel Family Fair gemist? Dan krijgt u dit jaar een nieuwe kans om dit gezellige evenement met sport, dans, muziek en optredens te bezoeken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

Dit monumentale buitenplastiek met de naam De Krul is in 1989 gemaakt van gewalst staalplaat door Ineke Visser. Het staat bij winkelcentrum Middenhoven, waarvan de naam van zowel de wijk als het winkelcentrum is ontleend aan een boerderij in Amstelveen die ooit in dat gebied stond

In ieder geval is het nu al de zomer van superhelden. Dat is het thema van Huttendorp De Meent dit jaar. Dichteres Amanda ten Cate schreef speciaal voor deze Gondelkoerier een gedicht over haar eigen heldin: Bibian Mentel. Onze persoonlijke held is de kleine dreumes op de voorkant van dit blad. Deze aandoenlijke peuter was een van de jongste deelnemers aan de MeentRun op 16 april 2023. Applaus voor deze kleine man. En tot slot: Salvatore Saracino. Hij heeft in ieder geval een naam als een superheld. Wie hij is? Dat leest u in het interview. Wij wensen iedereen veel leesplezier en een super zomer! De redactie. Lees hier (pdf) de online versie van het wijkblad De Gondelkoerier jaargang 41, juni 2023.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.