Bijgewerkt: 2 december 2022

De nieuwe Wereldwinkel in Amstelveen is geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb / Wereldwinkel Amstelveen
13-10-2012

Wereldwinkel Amstelveen heeft haar nieuwe locatie op de Pieter Lastmanweg 4 onder grote belangstelling geopend op vrijdagmiddag 12 oktober 2012. Djembé groep Xaritoo ontving de bezoekers met hard tromgeroffel om de mensen een beetje in de Afrikaanse sferen te brengen.

wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Djembé groep Xaritoo speelt voor de Wereldwinkel


Nou dat was hard nodig, want het regende en de temperatuur was ook aan de lage kant met 12 graden. Iedereen moest wachten op burgemeester Van Zanen, want hij mocht de winkel officieel openen.

wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

John Verhallen, voorzitter van de Wereldwinkel Amstelveen verwelkomt iedereen en vertelt over de verhuizing en de restyling van de zaak


John Verhallen, voorzitter van de Wereldwinkel Amstelveen vertelde tussendoor, dat de winkel van de oude locatie aan de Galerij 160 moest verhuizen naar deze plek. Gelukkig kregen ze van Unibail-Rodamco, de eigenaar van het Stadshart Amstelveen alle medewerking en de 'buren' in de naastgelegen panden hebben ook geholpen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen tijdens zijn openingstoespraak


Toen burgemeester Van Zanen eindelijk bij de Wereldwinkel was aangekomen, begon het openingsfeest op volle toeren en iedereen mocht van de hapjes en drankjes proeven. Sommigen gingen gewoon in de nog eigenlijk afgesloten zaak rondkijken en konden zien, dat de indeling van de zaak er op vooruit is gegaan en een stuk ruimer is geworden.

wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

John Verhallen overhandigt de bos bloemen aan styliste mevrouw Inger Lowie


John Verhallen overhandigde aan de medewerker van de winkel en styliste mevrouw Inger Lowie een grote bos bloemen, want zij heeft ervoor gezorgd, dat de winkel inderdaad een geheel nieuw interieur heeft gekregen. En dat is goed nieuws voor de klanten, maar ook voor de medewerkers, die trots de binnenstromende mensen een rondleiding gaven in de inderdaad leuke zaak, met interessante en mooie artikelen.

wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De Wereldwinkel Amstelveen is helemaal veranderd, het is ruimer en mooier geworden


wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Burgemeester Van Zanen in gesprek met de medewerkers van de winkel


wereldwinkel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Nog een foto van het nieuwe interieur van de Wereldwinkel Amstelveen


De Wereldwinkel Amstelveen verkoopt de mooiste wereldcadeaus. Verrassend om weg te geven. Of om zelf te houden en te gebruiken. Wereldwinkelcadeaus zijn authentiek, ambachtelijk en soms zelfs volgens eeuwenoude tradities gemaakt. Natuurlijk met een hedendaags tintje. Afkomstig uit bijvoorbeeld India, Ghana, Madagascar en Tibet, van houtsnijwerk en keramiek tot sieraden en voedselproducten.

Adres: Wereldwinkel Amstelveen Pieter Lastmanweg 4, 1181 XG Amstelveen. Openingstijden: Maandag: 13.00 - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.30 uur, zaterdag: 10.00 - 17.00 uur, koopzondag: 13.00 - 17.00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.