Bijgewerkt: 21 maart 2023

De scholen zijn weer begonnen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-08-2008

Maandag 11 augustus 2008 beginnen de bassisscholen in Amstelveen weer. De gemeente zet dit jaar in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland naast de traditionele spandoeken nog meer middelen in om weggebruikers hierop te attenderen.

Joss Tabak, wethouder Verkeer, geeft maandagochtend 11 augustus om 8.30 uur het startsein voor de campagne: ‘De scholen zijn weer begonnen’. Dit doet zij samen met de leerlingen van de Roelof Venemaschool aan de Amsterdamseweg.

Na de vakantie moet iedereen weer een beetje wennen aan het drukke verkeer. Kinderen zijn nog vol van de vakantie en het begin van een nieuw schooljaar. Veel kinderen lopen of fietsen een nieuwe route naar een nieuwe school. Om weggebruikers hier extra op te attenderen zet de gemeente dit jaar nog meer middelen in.

Zo plaatst zij grote spandoeken bij diverse scholen en rijden er in Amstelveen vier vuilniswagens rond met de tekst “de scholen zijn weer begonnen”. Voordeel hiervan is dat deze door heel Amstelveen rijden en ook in woonwijken komen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.