Bijgewerkt: 9 december 2022

De start van OndernemersvanOranje business club Amstelland

Nieuws -> Uithoorn

Bron: OndernemersvanOranje business club Amstelland
20-01-2012

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Uithoorn- Eén van deze kansen voor het door diverse media als 'zwaar' bestempelde jaar 2012 voor ondernemers in de regio is de start van de OndernemersvanOranje business club Amstelland. Deze businessclub, die haar eerste bijeenkomst heeft op 3 februari 2012 om 09:00 in hotel restaurant 'Het Rechthuis' te Uithoorn richt zich specifiek op ondernemers, ZZP-ers en winkeliers in de regio Uithoorn, Mijdrecht en Aalsmeer.

Waarom een nieuwe businessclub?

Veel ondernemers zullen beamen, dat new business vaak voortkomt uit het eigen netwerk. Klanten die anderen op hun producten / diensten attent maken, doordat zij daar zelf zeer tevreden over zijn. Een dergelijke ‘warm’ contact geeft u bij de potentiële klant vaak een voorsprong op de concurrentie. Een goed netwerk zorgt dus voor klanten, maar meer netwerken geven nog meer klanten.

De OndernemersvanOranje formule bestaat uit een combinatie van open en besloten meetings. De open meetings zijn vrij toegankelijk en iedereen betaalt zij, of haar eigen consumpties. Een vast onderdeel tijdens de open meetings is het speedmeeten. Gedurende ca. 40 minuten gaan alle aanwezigen iedere 6 minuten met een ander in gesprek. Op deze manier is men verzekerd van het ontmoeten van nieuwe ondernemers, met ieder zijn eigen netwerk.

De besloten meetings, businessclub, zijn altijd het uur voorafgaande aan de tweewekelijkse open meetings. Er is tijdens deze meetings maar 1 agendapunt en dat is elkaar aan meer klanten en contacten helpen. Dit wordt onder andere gedaan door een voorstelronde, waarin alle aanwezigen in een minuut aangeven:

Wie ben ik , Wat zoek ik en wat is mijn beloning voor een succesvolle lead. Daarnaast geeft 1 van de leden een 10 minutenpresentatie, zodat de overige leden nog een betere indruk krijgen van zijn / haar business. De OvO meetings worden reeds met groot succes in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem georganiseerd.

Meer weten over de OvO?

Kom dan op 3 februari 2012 om 09:00 naar Het Rechthuis, Schans 32 1421 BB Uithoorn, of kijk op de website http://www.ondernemersvanoranje.nl/  Hier kunt u zich tevens aanmelden voor het bijwonen van de meeting op 3 februari 2012.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.