Bijgewerkt: 24 maart 2023

De verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
01-04-2022

Tot 1 juni 2022 kan jij jouw favoriete ondernemer aanmelden voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. Ga hiervoor naar www.ovhj-amstelveen.nl. Ondernemers kunnen meedoen in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers.

Op vrijdag 18 november 2022 de Dag van de Ondernemer, sluiten we af met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 bekend gemaakt.

Foto Amstelveen
(Foto Orhan Sahin - 2022)

De winnaars van 2019-2020: Steven en Mari-Anne Koudijs van Koudijs BV, Isabella van Rooij van AVB Language Group, Tamar Neter van RobotWise en Rinco van der Baan van Buro Acting


Winnaars van de vorige editie. Weet jij nog wie de titel de vorige keer in de wacht sleepte? AVB Language Group werd de overall winnaar en Ondernemer van het Jaar in de categorie tot 50 werknemers. RobotWise won in de categorie Startup en marketingbureau MPG. in de categorie grootbedrijf Koudijs was de absolute Publieksfavoriet.

Waardering en respect voor het Amstelveense MKB. Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Projectleiders Darshan Sloot (directeur OA) en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente): 'Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. De inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van deze ondernemers is enorm. Zij verdienen deze waardering en dit podium. Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Het is naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities echt een fantastische ervaring. Aanmelden kan via ovhj-amstelveen.nl. Doe dit meteen!'

Selectiecriteria. Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs. Wij zijn verheugd dat wij ook deze editie weer mogen rekenen op de steun van KPMG, de Loogman Groep en Rabobank Amstel en Vecht. En dat ook de andere partners met hun diensten de verkiezing ondersteunen. Met deze partners gegarandeerd weer een groot succes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.