Bijgewerkt: 5 december 2022

De voorstelling 'Kabouter Thijm' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
26-10-2015

Koekla in première in het Amstelveens Poppentheater met grappige kaboutervoorstelling over de natuur. Poppentheater Koekla brengt energiek en lief poppentheater. De poppen, het verrassende decor en de muziek zijn een kleurrijk feest voor oog en oor. Bijna al hun premières vinden plaats in het Amstelveens Poppentheater. Dit keer hun nieuwste voorstelling 'Kabouter Thijm':

Foto Amstelveen
(Foto Poppentheater Koekla - 2015)

Christina Boukova van Poppentheater Koekla met kabouter Thijm


Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo'n dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

Een grappige kabouter voorstelling over de natuur, de bijtjes en een beetje magie. ‘Kabouter Thijm’’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 31 oktober 2015 om 15.30 uur en op zondag 1 november om 14.30 uur. Voor iedereen vanaf 3 jaar. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling: 14.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.