Bijgewerkt: 3 december 2022

De website van NME is vernieuwd

Nieuws -> Natuur

Bron: Ruud Oosterhof
15-09-2010

Trots maakt de werkgroep Natuur- en MilieuEducatie (NME) van de milieusamenwerking Amstelland-Meerlanden bekend, dat ze de website www.natuurmilieuweb.nl geheel heeft vernieuwd. De website is nu een zeer complete website met informatie over regionale natuur- en milieueducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bovendien geeft deze website informatie over NME-activiteiten binnen de deelnemende gemeentes.

Op de vernieuwde site staan tips voor het natuuronderwijs, recensies over net verschenen boeken, het aanbod van de regio voor natuurouders, aankondigingen voor de inschrijving op leskisten, -materialen en lessen en meer.

Natuur- en milieugroepen gebruiken de site om wandelingen, lezingen en cursussen onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden kunnen zich gratis, via de site, abonneren op de maandelijkse NME Nieuwsflits, een overzicht van alle nieuwe items op de website.

NME ondersteunt de doelstelling van de regionale milieusamenwerking Amstelland-Meerlanden om zich duurzaam te ontwikkelen. De werkgroep NME van de regio Amstelland-Meerlanden bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer en Uithoorn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.