Bijgewerkt: 12 augustus 2022

De woontoren Biesbosch 225 in Amstelveen bereikte het hoogste punt

Nieuws -> Gemeente

Bron: Foruminvest
14-12-2021

Met het hijsen van de vlag door wethouder Floor Gordon is het hoogste punt bereikt van de bouw van woontoren 'TwoTwoFive' aan de Biesbosch 225 in Amstelveen. Een mooie mijlpaal van een zeer aansprekend bouwproject in Amstelveen. Projectontwikkelaar en belegger Foruminvest heeft in 2019 het initiatief genomen voor de bouw van 276 betaalbare, luxe en duurzame huurappartementen. Hiervan zijn 138 appartementen aangekocht door het 'Huurwoningen Nederland Fonds', een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer.

Foto Amstelveen
(Bron Foruminvest - 2021)

Wethouder Gordon hijst de vlag met de bouwers bij de viering van het hoogste punt van het gebouw 'TwoTwoFive' (het huisnummer is 225)


Floor Gordon (D66) wethouder Ruimtelijke Ordening: 'Het hoogste punt is bereikt van dit gebouw. We brengen nu graag deze huurwoningen die vanaf 850 euro per maand op de markt komen onder de aandacht van Amstelveners die een woning zoeken in het middeldure segment. Er is veel aandacht voor duurzame (deel)mobiliteit zodat de parkeerdruk in de wijk niet toeneemt. Dat was een belangrijke voorwaarde voor dit mooie project.'

De bewoners krijgen een fraai afgewerkt appartement voorzien van een complete keuken en een eigen balkon. Daarnaast zijn er elektrische deelauto's, oplaadpunten voor auto, fiets en scooter, een conciërge, een afleverpunt voor pakketjes en een eigen app met diensten voor bewoners.

Ruim 80% van de woningen bevinden zich in het zo gewenste 'middeldure huur' segment. De bewoners krijgen deze zomer al de sleutel van hun nieuwe appartement. Inschrijven voor de appartementen kan via de website www.225.nl

Bedrijfsprofiel Foruminvest. Foruminvest, opgericht in 1985, is een toonaangevende ontwikkelaar en belegger gespecialiseerd in woningen, hotels en winkelcentra in (binnen) stedelijke gebieden die is uitgegroeid tot een Europese vastgoedontwikkelaar met een internationaal trackrecord van bekroonde projecten. Als zelfstandig particulier ontwikkelaar/ belegger onderscheiden wij ons door onze financiële daadkracht en snelle besluitvorming, gecombineerd met onze creatieve benadering van vastgoedprojecten. Dit maakt ons de juiste partner voor lokale autoriteiten, grondeigenaren, investeerders, retailers, hotelexploitanten en andere belanghebbenden.

Foto Amstelveen
(Bron Foruminvest - 2021)

Wethouder Gordon hijst het champagneglas met de medewerkers van Foruminvest en Eddes Bouw bij de viering van het hoogste punt van het gebouw 'TwoTwoFive'. Foruminvest ontwikkelt aan de Biesbosch 225 in Amstelveen, gelegen op de hoek van de Rembrandtweg en de Beneluxbaan in Amstelveen, een hoogwaardig en duurzaam nieuw woongebouw met 276 appartementen met een drielaagse parkeergarage. Ruim 80% van de appartementen wordt gerealiseerd in het middeldure huursegment


Onze zeer ervaren teams zorgen voor het gehele ontwikkelproces, van acquisitie tot realisatie, met een sterke focus op het creëren van toegevoegde waarde die de continu veranderende behoeften van de markt volgen. Onze projecten zijn innovatief en duurzaam en voegen kwaliteit toe aan de omgeving. Ons ontwerpteam - Forum Concept & Design - speelt hierin een belangrijke rol, van het visualiseren van concepten tot het begeleiden van lokale en internationale architecten.

Over Credit Linked Beheer. Credit Linked Beheer B.V. is de oprichter en beheerder van zes particuliere woningfondsen die gezamenlijk een waarde van circa 800 miljoen euro vertegenwoordigen. Het Groenwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds zijn door de overheid aangewezen als fiscaal groenfonds. Credit Linked Beheer beheert ook het Huurwoningen Nederland Fonds, Huurwoningen Nederland Fonds II, Huurwoningen Nederland Fonds III en het Duurzaamwoningen Fonds. Voor de fondsen zijn meer dan 3.000 jonge, energiezuinige eengezinswoningen en appartementen gekocht, verspreid over ruim 100 locaties in Nederland. Credit Linked Beheer B.V. beschikt over een door de AFM verleende vergunning voor het beheren van beleggingsfondsen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.