Bijgewerkt: 21 maart 2023

De zes finalisten van de Popprijs Amstelland 2018 zijn bekend

Nieuws -> P60

Bron: P60
12-04-2018

De strijd barst nu pas echt los met de bekendmaking van de zes finalisten! Op vrijdag 4 mei vindt de finale van de Popprijs Amstelland 2018 plaats in Poppodium P60. Op deze avond zal de felbegeerde Popprijs uitgereikt worden. Na drie voorrondes zijn eindelijk alle finalisten bekend! Deze bands zullen zichzelf opnieuw moeten bewijzen aan de vakkundige jury. Wie neemt die Popprijs mee naar huis?

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2018)15 bands werden er geselecteerd om deel te nemen aan de Popprijs. Na drie spannende voorrondes in N201 Aalsmeer zijn de zes finalisten voor de Popprijs Amstelland bekend. De bands die op 4 mei de strijd met elkaar aangaan zijn: Mr. Ray Bass, Minor Citizen, Waltris, MoltonGrove, START/OVER en Switchboard. De bands worden door een zeer deskundige jury beoordeeld op originaliteit, techniek, creativiteit en podiumpresentatie. Wie plaats zullen nemen achter de jurytafel wordt later bekendgemaakt. Kom in zo groot mogelijke aantallen uw favoriete band ondersteunen om hun zodoende een setje mee te geven naar de winst.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.