Bijgewerkt: 7 december 2023

De zomer van 2018 door in P60 café

Nieuws -> P60

Bron: P60
07-08-2018

Het immer gezellige P60 Café is open voor verschillende events. Het festivalseizoen is in volle gang, dus dat betekent even geen concerten en dansnachten in P60. In het P60 Café daarentegen kun je de hele zomer terecht. De ultieme sleepover, de lekkerste hiphop, een avond internationale, akoestische muziek of zonder schaamte op de foute toer!

Vrijdag 10 augustus 2018 wordt het zomerseizoen spectaculair geopend met de Dubbel D Sleazy Panther World Tour. Denk aan sleazy glamrock, getoupeerd haar en daverende gitaarsolo’s. Waan je in het leven van een echte rockster met DJ’s, Karaoke, backstage drank en een dresscode waar Kiss jaloers op is! Echte rocksterren staan natuurlijk op de gastenlijst, dus de entree is gratis.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De ingang van P60 en het café aan het Stadsplein 100a in Amstelveen


Heb je lekker doorgehaald tijdens dit foute feestje? Geen paniek: maak je weekend compleet en kom zaterdag 11 augustus 2018 uitbrakken bij de Slumber Party! Trek je mooiste pyama (of onesie!) aan, neem je favoriete knuffelbeer mee en geniet van popcorn, M&M’s of een speciaal slaapmutsje. Er zijn trouwens ook prijzen te winnen. Glitterprijzen, welteverstaan. Waarom? Because everything is better in PJ’s!

Vrijdag 17 augustus 2018 kun je weer in het P60 Café terecht voor een beproefd concept: P60 Plugt Uit. Deze maal met een internationaal tintje, want P60-vrijwilligers Verónica en Mert spelen vanavond de mooiste Spaans – en Engelstalige liedjes in akoestische setting. Na het optreden gaat DJ Andy Clarke trouwens door tot in de vroege uurtjes, dus vergeet die dansschoenen niet op te poetsen!

Het zomerseizoen wordt tenslotte afgesloten met de lekkerste hiphop bij Gin & Juice, op zaterdag 18 augustus 2018. DJ Damian Scott neemt plaats achter de decks en zorgt voor relaxte hiphop tunes en de hotste R&B. Dus dans, drink en chill – de beste vibes gegarandeerd! Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.