Bijgewerkt: 26 september 2021

Deel Noorddammerweg wordt afgesloten

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
01-04-2009

Van 6 tot en met 10 april is 2009 een deel van de Noorddammerweg in Amstelveen afgesloten. Het gaat om het deel ten noorden van de Randweg tussen huisnummers 106 tot en met 115. Het verkeer wordt omgeleid. De afsluiting is nodig in verband met de werkzaamheden aan de nieuwe N201 van de provincie Noord-Holland voor de omlegging Aalsmeer-Uithoorn.

In deze periode wordt een duiker geplaatst. Om de werkzaamheden aaneengesloten en veilig te kunnen uitvoeren, is het nodig de Noorddammerweg die week af te sluiten. Al het verkeer wordt met borden omgeleid via de Randweg, Zijdelweg en J.C. van Hattumweg of via de Provinciale weg N201 en de Legmeerdijk. Voor voetgangers blijft de Noorddammerweg wel toegankelijk.

N201+

De provincie Noord-Holland realiseert de vernieuwing van de N201 in het gebied tussen Hoofddorp en Amstelhoek. In het project wordt samengewerkt met de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Haarlemmermeer en Uithoorn. De nieuwe weg verbetert de leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.