Bijgewerkt: 3 december 2023

Dementerende 81-jarige man vermist

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
07-02-2010

Sinds zaterdagmiddag 6 februari 2010 rond drie uur is een 81-jarige dementerende man vermist. De Amstelvener ging rond dat tijdstip de deur uit om een stukje te gaan wandelen. Sindsdien is hij spoorloos.

De vermiste man heet Ben van zijn voornaam hij heeft: kort geknipt wit haar is gekleed in een rood trainingsjack een donkerblauwe trainingsbroek. Hij loopt op Asics loopschoenen.

Zijn linkerhand zit in het verband. Ben gebruikt bloedverdunners en is niet gekleed op nachtvorst. Het vermoeden bestaat, dat hij zich mogelijk in het Amsterdamse Bos ophoudt. De boswachterij is uiteraard in kennis gesteld. Zoekacties hebben nog geen resultaat gehad.

Update 17:38

Vermiste Amstelvener weer terecht

Zondag 7 februari 2010, werd in de middag in Amstelveen de sinds gistermiddag vermiste Amstelvener aangetroffen. De man maakte een wat verwarde indruk en werd opgevangen door een bewoonster.


Zij heeft de 81-jarige man wat te drinken gegeven en de politie gebeld. De man maakt het goed en is inmiddels weer thuis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.