Bijgewerkt: 20 juni 2024

Dienstregeling in de vernieuwde Connexxion app

Nieuws -> Informatief

Bron: Connexxion
07-12-2015

De bussen van Connexxion rijden met ingang van 13 december 2015 volgens een nieuwe dienstregeling. Vaak gaat het om andere vertrektijden, of een aangepaste route. In sommige gevallen kunnen er lijnen verdwijnen of nieuwe lijnen bijkomen. Dit alles met als doel de service voor de reiziger te optimaliseren.

De nieuwe dienstregeling is te vinden op www.connexxion.nl  Voor actuele reisinformatie kan de reiziger ook gebruik maken van de vernieuwde Connexxion–app. Deze bevat een aantal handige extra’s. Zo is het mogelijk om favoriete buslijnen in te stellen. Zodra er actuele wijzigingen, of verstoringen zijn op deze lijnen, krijgt de gebruiker daarover een bericht. Het is mogelijk om daarbij zelf aan te geven op welke dagen en tijden men deze informatie wil ontvangen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Lijnbus 175 van Connexxion aangekomen in Amstelveen centrum


Verder bevat de app ook vertrouwde informatie als actuele vertrektijden, inclusief vertragingen en omleidingen, en uiteraard een handige reisplanner. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple en Google Play Store. Ter promotie van de nieuwe dienstregeling lanceert Connexxion in de laatste week van november de ‘Mis ‘m niet campagne’. De campagne is terug te zien in verschillende huis-aan-huis bladen, bus stickers, posters en natuurlijk op social media.

In de bussen vindt de reiziger het reizigersmagazine ‘Opweg’. Het magazine heeft deze maand een aantal extra pagina’s met daarin alle wijzigingen in de dienstregeling van Amstelland Meerlanden. Belangrijke wijzigingen betreft vooral lijn 145. Daarnaast worden lijnen 192 en 195 opgeheven. Ga voor alle informatie per buslijn naar www.connexxion.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.