Bijgewerkt: 5 maart 2024

Dierenopvang De Toevlucht houdt een inloopdag

Nieuws -> Natuur

Bron: Yvonne Koopmanschap
29-09-2015

Op zaterdag 3 oktober 2015 houdt vogel- en zoogdieropvang De Toevlucht in Amsterdam van 10.00 tot 15.00 uur een inloopdag, Dit is een gelegenheid om te komen kijken, hoe wij bij de Toevlucht werken. Mensen mogen dan rondlopen en kunnen vragen stellen aan het personeel. De koffie en thee staan klaar.

Foto Amstelveen
(Foto De Toevlucht - 2015)

Een kuikentje wordt opgevangen


Stichting De Toevlucht bestaat sinds 1989. Per jaar krijgen we meer dan 4000 vogels en 450 zoogdieren ter verzorging aangeboden van diverse dierenambulance en particulieren uit groot Amsterdam, Amstelveen, Ronde Venen en omstreken. Dagelijks wordt de Toevlucht geconfronteerd met alle soorten vogels, vleermuizen, wilde hazen en konijnen, egels, marterachtige en vossen en dat alles met de vraag, of wij dat kunnen verzorgen/revalideren om later weer los te laten in de vrije natuur.

Foto Amstelveen
(Foto De Toevlucht - 2015)

Egels (Erinaceus europaeus) is een algemeen, wijdverspreid zoogdier hebben ze ook in De Toevlucht


De Toevlucht ligt tussen Geerdinkhof en Kantershof. Het beste is om via Kantershof te komen. Parkeert u alstublieft in de parkeerhaven bij de wijkpost. Loop het loop/fietspad omhoog het park in en blijf links lopen, dan ziet u vanzelf onze toegang. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.