Bijgewerkt: 8 december 2021

'Digitaal Pier Netwerk' op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
16-06-2009

Amsterdam Airport Schiphol heeft op donderdag 11 juni 2009 haar nieuwe 'Digitaal Pier Netwerk' geïntroduceerd. Op ruim 100 energiezuinige beeldschermen van Philips worden op bijna alle pieren van Schiphol reclame-uitingen digitaal getoond.

Schiphol Amstelveen
(Schiphol Group - 2009)

Philips beeldschermen op Schiphol


Met dit nieuwe reclame product zijn afzonderlijk vertrekkende en aankomende passagiers te bereiken. Ideaal voor het gericht plaatsen van een commerciële boodschap. Het grote voordeel van een digitaal netwerk is dat de reclame-uitingen snel kunnen worden gewisseld met lage productie- en handelingskosten, waardoor gericht adverteren op bepaalde tijdstippen op specifieke locaties mogelijk wordt.

Deze zomer worden nog eens 90 schermen in gebruik genomen. Het 'Digitaal Pier Netwerk' is ontwikkeld door de afdeling Schiphol Media van Amsterdam Airport Schiphol. Naast dit nieuwe netwerk zijn er nog honderden schermen op Schiphol waarop adverteren mogelijk is.

Schiphol Media

De afdeling Schiphol Media exploiteert de reclamemogelijkheden op Amsterdam Airport Schiphol. Het gaat daarbij om de gebieden in de terminal, op het luchthaventerrein en het wegennet rond de luchthaven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.