Bijgewerkt: 8 december 2023

Dineren in De Olmen

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
11-03-2015

Op woensdag 11 maart 2015 is er in buurtrestaurant de Olmen in de wijk Groenelaan een speciale avond voor de donateurs en vrijwilligers die dit restaurant mede mogelijk hebben gemaakt. Wethouder Jeroen Brandes zal die avond, samen met een aantal jongerenwerkers en jongeren, gaan koken. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Vanaf 18.30 uur is de inloop. Om 19.00 uur kunt u aan tafel. Wel graag van tevoren aangeven, of u hierbij aanwezig wilt zijn. Op http://etenindeolmen.nl/index.html  vindt u meer informatie over dit restaurant.

Foto Amstelveen
(Foto De Olmen - 2015)

Het buurtrestaurant 'Eten in de Olmen'


In het kort:

Het buurtrestaurant “Eten in de Olmen” is een initiatief van Woonzorg Nederland en buurtbewoners uit de wijk Groenelaan. De bedoeling is een restaurant te bieden voor jong en oud, man of vrouw. We willen de drempel zo laag mogelijk houden om jong en oud in de wijk Groenelaan ter wille te zijn. Het restaurant moet een echte ontmoetingsplek worden voor jong en oud. Prijzen voor een maaltijd zijn € 5,00 en voor een drie gangen diner € 7,50

Het buurtrestaurant wordt geëxploiteerd door vrijwilligers uit de wijk Groenelaan. Er is geen winstoogmerk. Wij zijn geopend op dinsdag en donderdag. De vrijdag wordt gebruikt voor onze thema-avonden. Voor het programma zie Menu&Programma. Wij zijn geopend van 17:00 tot 21:00 uur. Adres: Landtong 2, 1186GP Amstelveen. Geopend op dinsdag en donderdag, laatste vrijdag van de maand is karaoke.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.