Bijgewerkt: 17 mei 2024

Directeur van AM match Anton van den Hoed stapt op

Nieuws -> Informatief

Bron: AM match
18-11-2016

Anton van den Hoed vertrekt per 8 januari 2017 als directeur van AM match. Na ruim 15 jaar gaat hij een nieuwe uitdaging aan in het bedrijfsleven. Van den Hoed werkte sinds 1 september 2001 als algemeen directeur van AM Groep en vanaf 1 juli 2016 als directeur van AM match.

AM match is op 1 juli 2016 voortgekomen uit de voormalige AM Groep. AM match is actief in de regio Amstelland-Meerlanden en voert in opdracht van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn de nieuwe Participatiewet uit. AM match richt zich op de doelgroep uit de Participatiewet met een loonwaarde van 40 – 70 % met als doel om deze kandidaten te plaatsen bij reguliere werkgevers.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Anton van den Hoed, algemeen directeur van de AM Groep hier op een archieffoto tijdens door het CDA-Amstelveen georganiseerde grote zorgdebat op 25 november 2014 bij Libris Venstra in Amstelveen


Voorzitter van het bestuur van AM match Ap Reinders (wethouder sociale zaken Haarlemmermeer): ‘Mede dankzij de inzet van Anton van den Hoed speelt AM match (en voorheen AM Groep) een belangrijke én succesvolle rol bij de uitvoering van de Participatiewet. We zullen zijn kennis en kunde op dit gebied enorm missen en het kan niet anders dan dat hij ook zijn nieuwe functie tot een succes maakt. We gaan zo snel mogelijk voor een adequate opvolging zorgen.’

Anton van den Hoed gaf de afgelopen periode als kwartiermaker leiding aan de transitie van AM Groep naar AM match. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van het personeel, het vinden en inrichten van locaties voor de huisvesting en het introduceren van de nieuwe organisatie bij de werkgevers en opdrachtgevers. Op 1 juli 2016 was de transitie afgerond en werd Anton van den Hoed algemeen directeur van AM matchAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.