Bijgewerkt: 3 december 2021

Directeur van het Museum Jan van der Togt stopt na twee jaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Museum Jan van der Togt
21-02-2018

Museum Jan van der Togt in Amstelveen krijgt een nieuwe directeur. De huidige directeur Heleen van Ketwich Verschuur zal het museum per 31 mei 2018 verlaten. Zij wordt later dit jaar directeur van het Sportbedrijf Amstelveen. Het bestuur van Museum Jan van der Togt streeft er naar per 1 juni 2018 een opvolger voor Heleen te benoemen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Heleen van Ketwich Verschuur


Heleen van Ketwich Verschuur is op 1 maart 2016 gestart als directeur van het museum. Zij is opvolger van Jan Verschoor die deze functie 25 jaar heeft vervuld. Heleen heeft zich de afgelopen twee jaar op energieke wijze ingezet voor het museum. In 2016 is onder haar leiding de verbouwing van het museum afgerond en is Heleen gaan werken aan een prominentere positie van het museum in de Amstelveense samenleving. Samen met het team medewerkers en vrijwilligers heeft Heleen in 2017 meer dan 30.000 bezoekers naar het museum weten te trekken met een aantal succesvolle tentoonstellingen.

Het bestuur van Museum Jan van der Togt is Heleen erkentelijk voor haar bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het museum. Nu zij haar vertrek heeft aangekondigd zal het bestuur op zeer korte termijn het profiel van haar opvolger samenstellen en de werving daarvoor starten. Het bestuur stelt alles in het werk om per 1 juni 2018 een nieuwe directeur voor Museum Jan van der Togt te benoemen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS