Bijgewerkt: 13 juli 2024

Disco AlsVanOuds op 7 maart 2023 in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
25-02-2023

Dinsdag 7 maart 2023 toveren wij ons café om tot een goude, oude discotheek! Disco AlsVanOuds is een nieuw dansconcept, gericht op mensen die de dansvloer nog niet moe zijn. Mensen die nog volop in het leven staan en elkaar graag willen ontmoeten, dat maakt meteen dat het bij uitstek de allerleukste dansvloer is!

DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. Hij laat niet alleen de beste nummers van horen, maar vergezeld deze ook van de videoclips. Een ervaring waarvan je stil kan genieten of juist helemaal los kan gaan op de dansvloer, de keuze is aan jou!My Generation. Al enkele jaren weten velen de eerste dinsdagmiddag van de maand de weg naar Poppodium P60 te vinden. Het is er dan een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach, vertier en de beste muziek uit de jaren ‘60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier op de juiste plek! Tijdens de activiteiten van My Generation wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Zo is er één keer in de maand een afwisselend programma van (live)muziek en repeteert het My Generation Rockkoor er elke dinsdagmiddag.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Stuur dan een berichtje naar mygeneration@amstelring.nl . Of beter, loop gewoon eens binnen, bijvoorbeeld dinsdag 7 maart 2023! My Generation is een samenwerking van het poppodium P60 en Amstelring, samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren. 7 maart 2023 is Disco AlsVanOuds te bewonderen in het P60 Café: https://p60.nl/ Stadsplein 100a, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.