Bijgewerkt: 22 maart 2023

Disney kerstboom op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
11-12-2012

Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn op 11 december 2012 geland op Amsterdam Airport Schiphol voor een Nederlandse tournee van de ijsshow 'Disney On Ice presents Let's Party!'. Na aankomst hebben Mickey Mouse en Minnie Mouse samen met enkele kinderen en Gary Mey, Sales Director van Schiphol Media, de Disney Kerstboom op het plein voor Schiphol Plaza ontstoken.

schiphol Amstelveen
(Foto Schiphol Group - 2012)

Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn op 11 december 2012 geland op Amsterdam Airport Schiphol


De 12 meter hoge kerstboom is volgehangen met meer dan 15.000 lampjes en betoverende Disney decoratie en geeft iedere acht minuten een lichtshow. Bezoekers van Schiphol kunnen met hun iPhone of iPod een magische foto van zichzelf en de kerstboom maken, door de Disney framez-app te downloaden, en zo de kerstmagie delen. De Disney kerstboom is tot en met maandag 7 januari 2013 te bewonderen op Schiphol.

Na het ontsteken van de kerstboom voegden Mickey Mouse en Minnie Mouse zich bij hun andere Disney vrienden om de Disney kerstmagie van 14 t/m 23 december ook naar Den Bosch en Utrecht te brengen in de spectaculaire ijsshow 'Disney 'On Ice presents Let's Party!'.

Speciaal voor alle Disneyfans heeft Schiphol een aantal magische Disney acties. Kijk hiervoor op www.facebook.com/schiphol .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.