Bijgewerkt: 9 december 2022

Doorstart van warenhuisketen V&D gaat niet door

Nieuws -> Informatief

Bron: Blix advocaten
16-02-2016

De curatoren van Blix advocaten van V&D en La Place laten weten, dat het betrokkenen tot hun spijt niet is gelukt om tot een doorstart te komen voor de V&D-warenhuizen. De beoogde doorstart van V&D Group is daarmee beperkt gebleven tot de verkoop van de externe La Place-vestigingen aan Jumbo. Nu het helaas niet mogelijk is gebleken om de ‘puzzel’ tussen potentiele koper(s), verhuurders en financier(s) op te lossen, zal een zeer beperkte groep van V&D-medewerkers onder leiding van de curatoren de boedel in de komende weken ordentelijk afwikkelen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Op de foto is de gesloten ingang van het warenhuis V&D in Amstelveen op 15 februari 2016. Op het bord staat er: 'Wegens omstandigheden zijn wij gesloten V&D en La Place'


De curatoren spreken hun dank uit aan alle medewerkers voor hun inzet gedurende de afgelopen periode, alsmede aan alle partijen die zich maximaal hebben ingezet om een doorstart tot stand te brengen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.