Bijgewerkt: 8 december 2021

Douane en FIOD huren kantoor op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
16-06-2009

De Staat der Nederlanden huurt ten behoeve van de Douane en FIOD per 1 juni 2009 circa 5.100 m² kantoorruimte in het nieuwe kantoorgebouw The Outlook op Schiphol-Centrum. Hiervoor is een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar gesloten met Schiphol Real Estate B.V.

In The Outlook zullen de Douane en FIOD 4 vloeren aaneenschakelen waarmee circa 4.000 m² kantoorruimte gelijkvloers wordt afgenomen aangevuld met een bovengelegen verdieping van circa 1.100 m². De Douane is nu nog gedeeltelijk gevestigd in het Cargo Centre op Schiphol

De Staat der Nederlanden is bij deze transactie begeleid door De Rijksgebouwendienst (RGD). The Outlook is een ontwikkeling en belegging van Schiphol Real Estate B.V. Microsoft heeft haar Nederlandse hoofdkantoor in dit gebouw gevestigd en Van der Moolen Holding zal hier per 1 juli 2009 haar hoofdkantoor openen.

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate, 100% dochter van Schiphol Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in en het beheer van commercieel vastgoed.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.