Bijgewerkt: 19 april 2024

Dreyh 'Striko Vibes' en Vivid Sessions in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
05-04-2023

Op donderdag 20 april 2023 presenteert Dreyh ‘Striko Vibes’ in P60! Een avond vol opkomende talenten uit de Nederlandse Urban scène met Dreyh, FFRA, Cané, Surya Tower en Jarra Nelo!

Dreyh. Geboren als Rougé Strijder te Amsterdam, opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost Bijlmer en vanaf jongs af aan een groot muziekliefhebber geweest. Hij verhuisde op zijn 13de jaar naar Amstelveen, een hele andere omgeving maar Zuid-Oost zit nog altijd in zijn hart.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2023)

Dreyh

In 2018 begon hij officieel als artiest en na een paar independent releases tekende hij zijn eerste artiesten- en publishing overeenkomst bij Walboomers Music in 2019. Zijn single ‘You Got Me’ die in 2021 werd uitgebracht heeft inmiddels miljoen streams gehaald en zal zeker voor de komende maanden en jaren niet te stoppen zijn. Dreyh heeft zeker meer in petto en zal binnenkort meer van zich gaan laten horen.

FFRA. Amsterdam based upcoming singer-songwriter en rapper FFRA is een artiest die hip-hop, trap, R&B en soul in zijn muziek samenbrengt. Klinkt als Bryson Tiller, Tory Lanez, dvsn en PARTYNEXTDOOR.

Cané. Met zijn experimentele warme klanken en verfrissende afrobeats gelaagd met diepe onderliggende teksten vertel Cané over zijn levenservaringen. Zijn intentie is om je te raken door een mix van R&B/Soul en Afrobeats/Dancehall te combineren met pure inhoud.

Surya Tower. 'Original Badgyal!' is wat je hoort aan het begin van elke track als introductie van de nieuwste artiest in de Dancehall/Reggae community. In 2022 bracht ze haar debuutsingle ‘Kak up’uit met Dancehall artiest ‘Big shenn’ en er staat nog veel meer gepland voor 2023.

Jerra Nelo. Jerra Nelo is een Urban artiest uit Nederland met Surinaamse roots. Letterlijk geboren in de muziek dankzij zijn muzikale ouders, maar zijn passie voor muziek begon in de puberteit. Hij heeft veel op de planning staan en wil zoveel mogelijk mensen inspireren met zijn muziek. 20 april 2023 staan zij live op het podium van P60 Amstelveen. Meer informatie en tickets via de website: www.p60.nl

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

03 MEI VIVID SESSIONS @ P60 Amstelveen DÉ JAM SESSIES IN P60!

Muzikant, marketeer en verbinder pur sang Isaac Bullock komt weer met zijn succesvolle Vivid Sessions naar P60. De Vivid Sessions zijn inmiddels ruim 10 jaar dé hangout place voor bekende en beginnende muzikanten, maar ook voor live-muziekliefhebbers.

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak. en Larry Graham zijn een paar van de talloze special guests die op deze sessie gespeeld hebben. Het doel is en blijft altijd; een platform zijn waar aanstormende talenten en doorgewinterde muzikanten van elkaar leren, door samen te spelen voor een open minded audience. Learning by doing!

Dus, ben jij helemaal thuis in de muziek? Heb jij zin in een lekkere jam? Kom dan naar de aanstaande Vivid Sessions bij P60 en neem je eigen instrument mee! Van Soul en Funk tot Hip Hop, van Jazz tot Pop & R&B, niks is te gek! Zien we je daar? 03 mei 2023 doen kan jij deelnemen aan de Vivid Sessions op het podium van P60 Amstelveen. Entree is gratis. Meer informatie via de website: www.p60.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.