Bijgewerkt: 7 februari 2023

Drie minderjarige overvallers in Uithoorn aangehouden

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Politie NL
18-02-2015

Uithoorn - De recherche heeft drie minderjarige overvallers aangehouden op 17 februari 2015 van 15 en 16 jaar, afkomstig uit Amstelhoek en Uithoorn. Het drietal wordt verdacht van het plegen van een overval op een elektronicazaak aan de Admiraal Tromplaan op zaterdagochtend 14 februari 2015.


Grotere kaart weergeven


Op die zaterdagochtend werd een winkelier van de elektronicazaak aan de Admiraal Tromplaan even na 10.30 uur slachtoffer van een overval. De drie verdachten kwamen de zaak binnen en eisten geld. De winkelier greep één van de overvallers vast en hield deze onder controle tot de politie arriveerde.

De twee andere verdachten sloegen tevergeefs op de vlucht. De tweede verdachte werd korte tijd later aangehouden, mede dankzij informatie van getuigen via Burgernet. De derde verdachte heeft de recherche na verder onderzoek op zondag aangehouden. Twee van de drie jongens worden ook verdacht van de overval op een tankstation aan de Heijermanslaan die op dinsdagavond 10 februari heeft plaatsgevonden. De politie onderzoekt, of de drie mogelijk meer op hun kerfstok hebben.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.