Bijgewerkt: 30 juni 2022

Drie nieuwe bestuursleden in het bestuur van de Stichting RTV-Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
26-03-2017

Op 20 maart 2017 zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur van de Stichting RTV Amstelveen. Hans Steenvoorden neemt als penningmeester de rol over van Dirk Landsaat, die het beheer van de financiën van RTVA ruim een jaar ad interim waarnam. Steenvoorden is ondernemend socioloog en o.a. voorzitter van Stadsdorp Elsrijk en het Openluchttheater.

Joop Siemers heeft de portefeuilles Sales/Commercie en PR/Promotie gekregen. Siemers is bestuurslid van verschillende maatschappelijke organisaties: o.a. voorzitter Vrijwilligerscentrale Amstelland e.o., secretaris VORA, hoofdredacteur BV Amstelveen en lid organisatie Jazz in het Dorp.

Henk Bleekemolen richt zich vooral op innovatie, organisatie en HRM. Bleekemolen is bestuurlijk actief in zorg, welzijn en samenleving, o.a. als voorzitter van de PvdA Amstelveen, voorzitter van de Wijkkoepel Groenelaan en actief lid van het Wijkenoverleg Amstelveen. Met voorzitter Pieter Monkelbaan en secretaris Dirk Landsaat bestaat het bestuur van de lokale publieke Amstelveense omroep nu uit vijf leden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De ingang van de RTV Amstelveen studio in Orion 19-B in Amstelveen


Het nieuwe bestuur heeft zich gecommitteerd aan de volgende uitgangspunten:

-Amstelveen verdient een volwaardige lokale omroep en de ambitie is om op termijn een multimediale regionale omroep voor Amstelland te realiseren.

-Verdere innovatie van de programmering en groei van het bereik onder doelgroepen.

-Voortgaande professionalisering en aansprekende publiciteit zijn naast voldoende inkomsten essentieel voor een levensvatbare toekomst van de omroep.

-Verbreding naar meer sectoren (bedrijfsleven, sport, onderwijs, gemeenten, cultuur, wijkzaken, enz.) in de Amstelveense samenleving en in de regio Amstelland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.