Bijgewerkt: 26 maart 2023

'Druk Werk', fluitend kantoorconcert in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-02-2015

Druk, druk, druk, haasten, haasten, snel nog even iets afmaken. Ping, een mail. Tring, de telefoon. Brisk heeft het druk op kantoor. Opschieten, anders wordt de directeur boos. Maar de directeur is met hele andere dingen bezig. Hij fantaseert erover hoe het op kantoor zou zijn als iedereen muziek zou maken in plaats van vergaderen, telefoneren en internetten.

Foto Amstelveen
(Foto Hans van den Boogaard - 2015)

De leden van het 'Brisk' quartet spelen in de voorstelling 'Druk Werk'. BRISK is een term uit de Engelse Consortmuziek. Deze aanduiding voor tempo en sfeer komt veel voor in de muziek van Purcell, Locke en tijdgenoten. Het woord betekent, levendig, wakker en snel. En dat is ook precies wat BRISK recorder quartet Amsterdam is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble


Een compositie van mails, ringtones, een printer, en een enorme verzameling blokfluiten; op muziek van Tsjaikovski, Telemann, Tye en Toek Numan, uitgevoerd door het blokfluitkwartet Brisk. ‘Druk Werk ’ wordt gespeeld in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 21 februari 2015; aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Speciaal voor kinderen die muziek maken: stuur ons een foto van jezelf met je muziekinstrument en je mag gratis naar binnen. Het e-mailadres info@amstelveenspoppentheater.nl  Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.