Bijgewerkt: 26 november 2022

Duik in de wetenschap, op zoek naar buitenaards leven

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-02-2014

De bibliotheek heeft iets nieuws; Duik in de wetenschap. Een serie lezingen voor iedereen tussen de 9 en 99 jaar met een wetenschappelijke belangstelling. Dit keer staat de zoektocht naar buitenaards leven centraal. Freelance wetenschapsjournalist, en auteur van tientallen populaire wetenschappelijke boeken over sterrenkunde, Govert Schilling komt hier alles over vertellen.

Foto Amstelveen
(Bron G. Schilling - 2014)

Govert Schilling (1956) is een wetenschapsjournalist en -publicist op het gebied van de sterrenkunde. Hij is autodidact op het gebied van zowel de astronomie, als de journalistiek.


Hij schetst een fascinerend beeld van de plaats van de aarde en de mens in ruimte en tijd en staat ook stil bij de vraag, of we ooit zullen kunnen communiceren met buitenaardse levensvormen. Een boeiende en spannende middag voor het hele gezin. En een mooie en leerzame invulling van de zondagmiddag op 9 februari 2014.

Kaarten zijn online te bestellen via www.debibliotheekamstelland.nl , of in een van de Amstelland bibliotheken. Zondag 9 februari 2014– bibliotheek Stadsplein – 15.00 – 16.45. Prijs € 7,50 - Pashouders € 5,00 voor iedereen vanaf 18 jaar. Jonger dan 18 jaar? Dan is de prijs €6,50 en voor pashouders €5,50. Voorverkoopkorting is in alle gevallen 1 euro.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.