Bijgewerkt: 27 juni 2022

Duurzaamheidsmaaltijd in de Lutherse Johanneskapel

Nieuws -> Kerk

Bron: Sofia Nap
24-10-2011

Op woensdag 2 november 2011 organiseert de Lutherse Johanneskapel een duurzaamheidsmaaltijd met als thema 'Groen Amstelveen'. De Johanneskapel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Samen met andere Amstelveense organisaties en inwoners die dit thema een warm toedragen organiseert de Johanneskapel komend jaar een aantal activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn.

De eerste activiteit is de duurzaamheidsmaaltijd. Tijdens een heerlijk biologisch diner gaan we met elkaar in gesprek over het thema ‘Spiritualiteit en duurzaamheid’. Voor deze avond heeft de werkgroep een aantal gasten aan tafel uitgenodigd:

Johanneskapel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

In de Johanneskapel


De heer dr. Hans Schravesande, ‘ecotheoloog’, houdt een Tischrede over christelijke spiritualiteit en voeding. De heer Schravesande was tot voor kort voorzitter projectgroep Kerk en Milieu van de landelijke Raad van Kerken en secretaris van de Noach Alliantie.

Mevrouw drs. Sytske Romijn, senior adviseur Natuur en Milieu Educatie van de Gemeente Amstelveen. Zij houdt na de maaltijd een inleiding over het werk van Natuur en Milieu Educatie in Amstelveen en gaat met de deelnemers in gesprek over duurzaamheid dichtbij huis.

Welkom vanaf 17.30 uur, de maaltijd begint om 18.15 uur. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Opgave (zeer gewenst en graag zsm) en informatie bij Sofia Nap, 06 141 137 43. Kosten: vrijwillige bijdrage

Samenvattende info:

Onderwerp:    Duurzaamheidsmaaltijd ‘Groen Amstelveen’

Plaats:             Johanneskapel, Amsterdamseweg 311 Amstelveen

Tijd:                2 november, 17.30uur, maaltijd om 18.15 uur

Adres:             Amsterdamseweg 311

Toegang:         Vrijwillige bijdrage

Contactpersoon:         Sofia Nap, 06 141 137 43Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.