Bijgewerkt: 19 april 2024

E-reader kiezen in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
12-06-2012

In twee uur tijd maakt u een afgewogen keuze

Bent u van plan een e-reader aan te schaffen en zo te genieten van e-books? Op zaterdag 16 juni 2012 laten wij u in bibliotheek Amstelveen Stadsplein kennismaken met diverse e-readers.

e-book Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Boek lezen op een smartphone, tablet, of e-reader is even wennen, maar het lukt wel


We vertellen u waar u op moet letten als u begint met digitaal lezen en u kunt direct een aantal e-readers bekijken en uitproberen.

Uiteraard is er ook ruimte voor uw persoonlijke vragen over e-readers en e-books. Deze dag is vooral bedoeld om u terdege te laten informeren over digitaal lezen. De bibliotheek zal zelf geen e-readers verkopen. Als lid van de bibliotheek kunt u wel gratis e-books uit onze collectie downloaden en op uw pc, tablet of e-reader installeren. Op onze website www.debibliotheekamstelland.nl onder e-collectie leest u hier meer over. Zaterdag 16 juni 2012 14.30 – 16.30 uur Stadsplein Prijs: € 7,50 Pashouders: € 5,-

e-book reader?

Een e-book reader, ook wel een e-book-apparaat, of e-reader, is een mobiel elektronisch apparaat, dat is ontworpen in de eerste plaats ten behoeve van het lezen van digitale e-boeken en tijdschriften. Elk apparaat, die tekst kan weergegeven op een scherm kan fungeren als een e-book reader, maar zonder de voordelen van de e-paper technologie.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.