Bijgewerkt: 20 juni 2024

Een groot spandoek hangt al dagen aan de Handweg

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb
16-04-2020

Een groot spandoek hangt al dagen aan het hek bij de kruising Handweg/Keizer Karelweg in Amstelveen met de gespoten tekst: 'Lieve Mama, Geloof, Hoop en Liefde. Wij houden jou!' De locatie is tegenover verpleeghuis ‘t Huis aan de Poel van Stichting Brentano. Naast dit doek hangt ook een ander spandoek met de tekst: 'Moed & Vertrouwen Tanti!'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

'Lieve Mama, Geloof, Hoop en Liefde. Wij houden jou!'


’t Huis aan de Poel is gericht op kleinschalig wonen voor mensen met dementie en geeft intensieve zorg aan mensen met lichamelijke beperkingen. De overheid heeft 31 maart 2020 aangekondigd dat alle maatregelen m.b.t. het coronavirus in ieder geval tot en met 28 april 2020 worden verlengd. Dat betekent dat alle verpleeghuizen in Amstelveen van Brentano ’t Huis aan de Poel, Belmonte, Klaasje Zevenster en Nieuw Vredeveld, maar ook de verpleeghuizen van de Zonnehuisgroep Amstelland in Bovenkerk, Westwijk en aan de Groenelaan dicht blijven tot nader bericht, maar in ieder geval tot en met 28 april 2020.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

'Moed & Vertrouwen Tanti!'


Deze zware maatregelen veroorzaken uiteraard enorme veranderingen in het leven van de thuisgebleven kinderen en andere familieleden, want het is verboden om in de verpleeghuizen aan familieleden fysiek een bezoek te brengen.Lees ook het achtergrondverhaal van Eva M.C. Zanen over de doeken op haar Facebook pagina.

Het coronavirus COVID-19 leidt tot vragen over de gevolgen voor allerlei vormen van zorg. Op deze pagina’s staat een aantal veel gestelde vragen en antwoorden voor de verschillende zorgsectoren. Deze pagina’s zullen gedurende de uitbraak van het coronavirus COVID-19 continu worden bijgewerkt: Veelgestelde vragen over het coronavirus en zorgAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.