Bijgewerkt: 2 maart 2024

Een reünie ter viering van 65-jarig bestaan van het KKC

Nieuws -> Informatief

Bron: KKC
03-02-2023

Het is zover! Het is 65 jaar geleden dat in Amstelveen het Keizer Karel College werd opgericht. Om dat te vieren wordt er een reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Keizer Karel College. De reünie vindt plaats op zaterdag 1 juli 2023 in het schoolgebouw aan de Elegast 5. 

Foto Amstelveen
(Bron Beeldbank Amstelveen/Amstelveenweb.com - 2023)

Aanleg van de bestrating bij het Keizer Karel College aan de Elegast 5 tijdens de nieuwbouw in 1968. Foto is in de noordwestelijke richting vanaf de oostkant van het gebouw gemaakt

Herinneringen ophalen met oud-klasgenoten en oud-medewerkers, met je oude klas op de foto, terug de schoolbanken in tijdens een les van een oud-docent: het is allemaal mogelijk. Ben je oud-leerling of (oud-)medewerker en wil je de reünie bijwonen? Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op www.kkc65.nl.  Kijk voor meer informatie op de social media kanalen van de reünie: Facebook Instagram LinkedIn  Lees meer over de geschiedenis van KKC hierAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.