Bijgewerkt: 20 juni 2024

Een wintersprookje voorlezen in de bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
11-12-2015

Renee Menschaar en Lot Lohr zijn bij de meeste mensen bekend als stemactrices in Sesamstraat; Renee als Pino en Lot als Lot. Op deze decembermiddag op woensdag 30 december 2015 komen zij voorlezen in de warme omgeving van de bibliotheek Amstelveen.

Hun verhaal gaat over Kabouter: Het is midden in de winter en koud. De sneeuw komt in grote vlokken uit de hemel vallen. Alles is wit. Zoiets heeft Kabouter nog nooit gezien… Hij maakt twee hele grote sneeuwballen en zet ze bovenop elkaar. Dat is leuk. Het lijken wel een buik en een hoofd. Maar dan krijgen de buik en het hoofd praatjes en heeft Kabouter geen moment rust meer. Hij moet hollen, rennen, vliegen en… o, wat is het koud! Maar dan komt Schaap. Kan die hem helpen?

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2015)

Renee Menschaar en Lot Lohr in 'Een warm wintersprookje'


Renee en Lot vertellen een spannend en vrolijk, maar ook vooral warm wintersprookje. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar. Een begeleider mag gratis mee naar binnen. Kaartjes voor de kinderen kosten € 6,50 en voor bibliotheekpashouders € 5,50. In de voorverkoop gaat van deze prijzen nog een euro van af. Renee en Lot zijn te horen op woensdag 30 december 2015 in bibliotheek Amstelveen Stadsplein en beginnen om 15.30 uur. Het wintersprookje duurt tot ongeveer 16.30 uur. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken, of op de website van de bibliotheek http://www.debibliotheekamstelland.nl/index.php/activiteitenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.