Bijgewerkt: 29 juni 2022

Eerste Engelstalige boekbox 'Bookly Bird' opgericht in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Marieke van Mil
19-07-2016

In Engelstalige landen is het al een bekend fenomeen en nu is het ook beschikbaar in Nederland: een maandelijkse box met een Engelstalig boek en enkele boekenaccessoires. Daarmee is zojuist de allereerste Engelstalige Young Adult-boekbox opgericht in Amstelveen.

Anja en Marieke zijn twee Nederlandse meiden die graag in het Engels lezen en vaker hebben gekeken naar het bestellen van een boekbox. Een box bestellen vanuit Amerika is echter duur, omdat de verzendkosten erg hoog zijn, waardoor men soms het dubbele betaalt. Daarom besloten ze zelf de eerste Engelstalige Young Adult-boekbox van Nederland op te zetten: Bookly Bird!

Foto Amstelveen
(Foto Marieke van Mil - 2016)

Marieke en Anja, zijn twee Nederlandse meiden die graag in het Engels lezen en daarom hebben ze Bookly Bird opgericht


Het bijzondere van de box is, dat de exacte inhoud van de Bookly Bird-box altijd een verrassing is, waardoor het niet alleen een product, maar ook een beleving is. Vooraf is slechts het thema van de box bekend. Iedere box bevat een Young Adult-boek, dat net uit is en drie tot zes boekenaccessoires. Het boek, dat in de box komt, wordt altijd vooraf gelezen om zeker te weten, dat het een leuk boek is. Bookly Bird is gevestigd in Amstelveen en levert door heel Nederland en binnenkort ook in België. De boekbox heeft een standaardprijs van € 29,95 en is sinds begin juli 2016 te bestellen op www.booklybird.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.