Bijgewerkt: 30 juni 2022

Eerste Superjuffie verkiezing 2015 van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
06-07-2015

Afgelopen woensdagmiddag 1 juli 2015 was in Boekhandel Libris Venstra de prijsuitreiking van de allereerste Superjuffie-/Supermeesterverkiezing 2015 van Amstelveen en omstreken. Juf Marga van de Piet Heinschool in Amstelveen mag zich dé allereerste Superjuffie van Amstelveen en omstreken noemen. Uit handen van wethouder Maaike Veeningen kreeg zij de felbegeerde oorkonde.

Foto Amstelveen
(Foto Libris Venstra - 2015)

Juf Marga van de Piet Heinschool in Amstelveen is de Superjuffie van 2015 met Maaike Veeningen, (D66) wethouder Onderwijs en de leerlingen


Daarnaast ontving ze  een boekenpakket voor de groep, twee boeken voor haarzelf en een smakelijk pakketje. Juf Marga is gekozen op grond van het aantal kinderen, dat haar heeft voorgedragen en vanwege haar inzet en betrokkenheid bij de leerlingen van haar groep 5.  Met name werd genoemd dat zij altijd meespeelt bij het buitenspelen.

De andere genomineerden waren Juf Barbarella van de Brede School Rembrandt in Amstelveen en Juf Sanne van OBS De Zuidooster uit Aalsmeer. Dit jaar waren het vooral juffen die genomineerd waren. Maar volgend is het plan ook een supermeester te laten verkiezen! Een mooie traditie lijkt geboren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.