Bijgewerkt: 16 juni 2024

Eerste voorstelling Broersepark Familiefestival 2013

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
14-08-2013

Dans, Dynamiek en Vrolijkheid in het Broersepark van Amstelveen!

Zondag 25 augustus 2013 om 15.00 uur speelt Plan D 'Buurman op vakantie', een grappige dansvoorstelling met live muziek. Deze voorstelling speelde eerder op verschillende buitenlandse en binnenlandse festivals zoals het Reuringfestival Purmerend, Tweetakt Utrecht en Vondelpark Amsterdam.

Buurman Amstelveen
(Foto Plan D - 2011)

Buurman op vakantie


Eindelijk vakantie!

Onze buurmannen rijden in een oude Volkswagen naar hun bestemming. Plots: de motor doet raar, knallen, puffen, roken. Wat gebeurt er nu…..De mannen hangen verbaasd achter het stuur. 'Buurman, we hebben een probleempje.' Maar problemen zijn er om op te lossen.

Ze wrijven zich in de handen, poetsen hun gereedschap en onderwerpen de auto al dansend aan een acrobatische sleutelpartij. Na deze hopeloze reparatie is de kever veranderd in een…….

Buurman op vakantie is een pleidooi voor de inefficiëntie, levensplezier en echte vriendschap. Deze nieuwe voorstelling van Plan-D is een vervolg op het succesvolle Buurmannenduet Que Pasa?. Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging Bulderbaan in het Broersepark te Amstelveen. De toegang is gratis.

Op het grasveld naast het terrein van de Bulderbaan zal een peuterspeelplek vol kleine auto’s gecreëerd worden. Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nl Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.