Bijgewerkt: 29 november 2022

Eigen Kracht Team actief in het Keizer Karelpark

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwilligerscentrale-Amstelland
18-06-2017

Vanaf maandag 19 juni 2017 kunnen bewoners van het Keizer Karelpark met al hun vragen over hulp van een vrijwilliger en vrijwilligerswerk terecht bij het spreekuur van het Eigen Kracht Team. Dit spreekuur vindt plaats van ma t/m vrij van 10.00 – 11.00 uur in de Buurtkamer in het MOC gebouw aan de Lindelaan 75. Zaterdag 17 juni kunnen bewoners kennis maken met een aantal leden van het Eigen Kracht Team op de Wijkmarkt aan de Kastanjelaan 21. Deze markt duurt van 10.00 – 15.00 uur.

Eigen Kracht Team. Dorien Mijksenaar: 'Met het Eigen Kracht Team willen wij mensen helpen met het vinden van antwoorden op vragen en problemen. Het Eigen Kracht Team is een samenwerkingsverband van AanZ-Amstelland, de wijkcoach en de Buurtkamer. Het doel van Amstelveenvoorelkaar, het bij elkaar brengen van vraag in aanbod van vrijwillige hulp in de buurt, vinden wij een mooie aanvulling hierop.'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75


Amstelveenvoorelkaar is de online marktplaats, waar inwoners en organisaties uit Amstelveen elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan. Bewoners die niet zo handig zijn met de computer, of bewoners die het fijn vinden dat er even iemand met hen meekijkt, kunnen naast de spreekuren op het Raadhuis, nu ook terecht bij het Eigen Kracht Team. Margo Rijerkerk, projectleider Amstelveenvoorelkaar: 'We zijn heel blij met deze samenwerking. Zo brengen we Amstelveenvoorelkaar dichter naar de inwoners van Amstelveen.' Ben jij op zoek naar hulp? Of wil je juist vrijwilligerswerk gaan doen? Meld je aan, of kom langs! www.amstelveenvoorelkaar.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.