Bijgewerkt: 26 november 2022

'Ella' en 'Vreemde Gasten' openen het Broersepark Familiefestival 2015

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
07-08-2015

Op zondag 23 augustus 2015 om 11.00 uur spelen Jazz4kids 'Ella, een swingend sprookje' voor iedereen vanaf 3 jaar. Ella, een swingend sprookje is een vrolijke voorstelling over een bijzonder eendje, dat  in haar eentje grappige avonturen vol jazzmuziek beleefd! En ze ontmoet een vriend voor het leven, die ook van swingen en improviseren houdt. Het sprookje wordt gezongen en verteld.

Natuurlijk mag het publiek ook meedoen! De kinderen kunnen meezingen, meeklappen, snateren en waggelen.. En wat doen die vreemde `eenden’ daar op het podium? Bezetting: Suzan Overmeer (zang), Soren Ballegaard (saxofoon), Jens Larsen (gitaar), Olaf Meijer (contrabas). De voorstelling van Jazz4kids duurt tot ca 11.45, uur zodat alle jazz-liefhebbers daarna meteen door kunnen naar Jazz in het Dorp dat van 12 uur tot 21 uur in het Oude Dorp wordt gehouden.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2015)

Jazz4kids spelen 'Ella, een swingend sprookje'


Zondagmiddag 23 augustus 2015 om 15.00 uur zijn twee Vreemde circusGasten  (Meatball & van de Camp) op het festivalterrein in het Broersepark te zien. Het zijn de broers Pavlof en Janosh, de laatste twee rondtrekkende circusartiesten van het befaamde Cirkia Bohemia. Door heel Europa en omstreken toeren ze met hun olifant Anniebal en overal zetten ze het circus op. Pavlof heeft echt circusbloed, hij is de baas. Janosh maakt muziek en is een dromer. Door hun rondzwerven is het duo een beetje vreemd geworden en dat kan behoorlijk uit de hand lopen. Kijk uit! Cirkia Bohemia, niet-normaal circustheater van de bovenste plank!

De toegang van beide voorstellingen is gratis!

Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging Bulderbaan in het Broersepark te Amstelveen. Ingang Molenweg. Auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein Bolwerk of het parkeerterrein van het Gemeentehuis. Fietsen kunnen aan de ingang van de festivalplek geparkeerd worden. Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.