Bijgewerkt: 8 september 2024

Elsrijkconcert met Megumi Tanno

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stadsdorp Elsrijk
13-06-2024

Stadsdorp Elsrijk organiseert op zondag 30 juni 2024 een prachtig pianoconcert met de Japanse Megumi Tanno van 15.00-16.00 uur in de grote zaal van Huis Elsrijk. Het thema van het concert is ‘Water weerspiegelt alles’.

Programma. Het thema van het concert is ‘Water weerspiegelt alles’. Megumi Tanno zal werken van de volgende componisten uitvoeren: Robert Schumann, Felix Mendelssohn, Haruyo Horie, Déodat de Séverac en Frédéric Chopin.

Megumi Tanno. De Japanse Megumi Tanno  wordt internationaal geprezen als solist en kamermusicus en zij won een aantal internationale prijzen voor oude kamermuziek. Zij volgde haar opleiding aan de Tokyo National University of Fine Arts and Music en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar masteropleiding in De Haag ontving ze een beurs van het Koninklijk Conservatorium om deel te nemen aan de zomeracademie aan de Cornell University (VS). Zij treedt op  in belangrijke internationale muziekpodia, festivals en concertseries in Europa en Japan.

Foto Amstelveen
(Foto Megumi Tanno - 2024)

De Japanse Megumi Tanno wordt internationaal geprezen als solist en kamermusicus

Elsrijkconcerten. Stadsdorp Elsrijk wil met de Elsrijkconcerten een breed muzikaal programma aanbieden met medewerking van professionele en amateurmusici uit Elsrijk, Amstelveen en daarbuiten. Er zullen jaarlijks een paar concerten worden georganiseerd.

Locatie en tijd. Het Elsrijkconcert is op 30 juni 2024 van 15.00-16.00 uur in de grote zaal van Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, 1181 SZ Amstelveen. De zaal is open vanaf 14.30 uur. U hoeft zich niet voor dit concert aan te melden. Het concert is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er gelegenheid om een drankje en hapje te nuttigen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.