Bijgewerkt: 5 december 2022

Exclusieve Privium ClubLounge op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
26-11-2008

Vandaag, op 26 november 2008 is op Amsterdam Airport Schiphol de exclusieve Privium ClubLounge geopend door Maarten de Groof, Executive Vice-President en Chief Commercial Officer van Schiphol Group. Dit gebeurde in aanwezigheid van televisiepersoonlijkheid en frequent reiziger Chris Zegers.

De Privium ClubLounge is een unieke designlounge die comfort en persoonlijke service biedt aan Privium Plus leden. Met de ClubLounge biedt Privium haar leden het privilege van een stijlvolle lounge met directe toegang tot het gebied achter de paspoortcontrole via de irisscanpassage, Zo passeert men zonder wachten de grens.

De toegang tot de Privium ClubLounge is exclusief voor Privium Plus leden. De ClubLounge heeft comfortabele zit- en relaxgedeelten met open haard en leestafel, vaste en flexibele werkplekken, gratis draadloos internet, gratis Food & Beverage en de innovatieve Light Energy waarin de reiziger nieuwe energie kan opdoen.

Privium is het exclusieve serviceprogramma van Amsterdam Airport Schiphol. Priviumleden maken gebruik van een snelle grenspassage door middel van irisherkenning, zij passeren binnen 15 seconden de grens. Leden van Privium Plus kunnen bovendien op Schiphol inchecken bij de businessclass balies van 18 luchtvaartmaatschappijen, ook als zij met een economy ticket reizen.

Daarnaast kan men vooraan parkeren in de parkeergarages P1, P2 en P3 en ontvangen de leden een prijsvoordeel bij Schiphol Valet Parking. Het Privium serviceprogramma is vooral geschikt voor frequente reizigers. Privium biedt reizigers meer controle, zorgt voor meer ontspanning en geeft een gevoel van exclusiviteit. Priviumleden hebben minder wachtmomenten en kunnen de tijd die zij op Schiphol doorbrengen zo efficiënt mogelijk gebruiken. De nieuwe Privium ClubLounge draagt daaraan bij.

Voor iedereen uit Europa

Alle passagiers met een paspoort uit een van de landen van de Europese Unie, Zwitserland, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland kunnen deelnemer worden van Privium. Privium biedt drie soorten lidmaatschap, Privium Plus, Privium Basic en Privium Partner.

De kosten voor een Privium Plus lidmaatschap bedragen 159 euro per jaar, voor Privium Basic 109 euro per jaar en voor Privium Partner 65 euro per jaar. Privium telt op dit moment circa 45000 leden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.