Bijgewerkt: 28 maart 2024

Expositie Fotowerkgroep Coherente in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Hans Keijzer
02-09-2011

Van 10 september tot en met 14 oktober 2011 zal Fotowerkgroep Coherente uit Ouderkerk aan de Amstel foto’s exposeren op de begane grond van de Amstelland Bibliotheek op het Stadsplein van Amstelveen. De maand september is een maand, waarin cultuur en erfgoed veel aandacht krijgen.

Foto Amstelveen
(Foto Bonstra - 2011)

Foto van Einte Bonstra


Foto Amstelveen
(Foto Keijzer - 2011)

Foto van Hans Keijzer

Met in het weekend van 10 september de nationale monumentendag en op 17 september de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen in Amstelveen. Ook fotowerkgroep Coherente besteed hier aandacht aan, u ziet van 7 fotografen elk 4 foto’s met een eigen visie op het onderwerp ‘Architectuur en Kunst in Amstelveen’.

De fotogroep manifesteert zich als fotowerkgroep binnen de welzijnsorganisatie Coherente in Ouder-Amstel. De groep komt elke 3 weken bij elkaar om het fotowerk te bespreken. De leden zijn: Ria Rijntjes, Cees Reimerink, Leonne Starmans, Gerard Niese, Ans Spronk, Einte Bonstra en onze voorzitter Hans Keijzer. Nadere informatie kunt u vinden op de website van de fotowerkgroep:

Foto Amstelveen
(Foto Starmans - 2011)

Foto van Leonne Starmans


Foto Amstelveen
(Foto Niese - 2011)

Foto van Gerard Niese


Tot slot:

Wij willen best nog wat creatieve enthousiastelingen aan onze groep toevoegen; wij komen elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk om het fotowerk met elkaar te bespreken en soms ook met het oog op een volgende expositie. De gratis expositie is te zien op de begane grond van de Bibliotheek aan het Stadsplein bij Amstelveen informatie. Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op www.debibliotheekamstelland.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.