Bijgewerkt: 2 december 2022

Expositie 'Pimp my stuff' in' Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
11-01-2012

Van januari t/m eind maart 2012 exposeert de Amstelveense kunstenaar Desiré van Zoghel in Ziekenhuis Amstelland. De expositie bestaat uit acrylverfschilderijen op canvasdoek. De werken hangen in gang B en in de gang richting het personeelsrestaurant (bij afdeling Fysiotherapie en Revalidatie).

Desiré van Zoghel is de naam achter 'pimp my stuff'. Naast schilderen met de kwast en acrylverf is zij ook druk aan het werk met airbrushen. Inspiratie voor haar werk vindt zij in het verleden; iconen van vroeger, of herkenbare plaatsen/gebouwen in combinatie met grappige teksten, of -plaatjes.

pimpmystuff  Amstelveen
(Foto D. van Zoghel - 2012)

Desiré van Zoghel: JFK blauw vs Marilyn. Afmeting 160x100 cm


Desire vindt het saai als iets te duidelijk is, daarom hebben veel van haar schilderijen een dubbele beeltenis. Op deze manier is haar werk spannend, interessant en blijf je steeds nieuwe invalshoeken vinden - hoe vaak je er ook naar kijkt.

Najaar 2011 was 'Pimp my stuff' te bewonderen in het programma 'Koffietijd' bij RTL4. Het kunstwerk, dat Desire daar maakte is verkocht ten behoeve van Warchild. Kijk voor meer informatie op: www.pimpmystuff.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.