Bijgewerkt: 28 maart 2024

Expositie 'Wat wil je kwijt over de coronatijd' in Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
24-10-2020

Vanaf maandag 2 november 2020 begint de expositie 'Wat wil je kwijt over de coronatijd' in de Bibliotheek Amstelland Stadsplein. Vijf ouderen die regelmatig activiteiten van Amstelring Dagbesteding bijwonen, delen hun verhaal en zijn gefotografeerd.

Foto Amstelveen
(Foto Ellard Vasen - 2020)

Fotocollage met de deelnemers van de expositie 'Wat wil je kwijt over de coronatijd' in Bibliotheek Amstelland


De Bibliotheek en Stichting Amstelring hebben vijf ouderen gesproken over hoe zij de coronaperiode ervaren. Deze verhalen zijn verwerkt in de foto’s die van hen zijn gemaakt. 'De bibliotheek wil juist in deze tijd een platform zijn, waar mensen hun verhalen met elkaar kunnen delen', vertelt Daphne Janson, directeur van de Bibliotheek. 'Dit is een mooie manier om ouderen een stem te geven. De afgelopen periode is er veel over, maar lang niet altijd mét ouderen gesproken', voegt Misha de Jong van Dagbesteding & Inloop Amstelring eraan toe.

De expositie is vanaf maandag 2 november tot en met 21 november 2020 te zien in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Kom de foto's van fotograaf Ellard Vasen bekijken, lees de verhalen en deel jouw eigen ervaring. De expositie is gratis te bezoeken tijdens openingstijden. Kijk voor de openingstijden en de maatregelen die de Bibliotheek toepast op:

www.debibliotheekamstelland.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.