Bijgewerkt: 2 december 2023

Expositie van Vera Henneman en Joke van Slooten op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
11-07-2016

Donderdag 14 juli t/m zondag 31 juli 2016 exposeren Vera Henneman en Joke van Slooten op buitenplaats Wester-Amstel. De onderwerpen voor de etsen van Vera Henneman variëren van alledaagse, te vinden in haar directe omgeving, tot werelden die ontsproten zijn uit haar fantasie. Wat haar werk kenmerkt is de uiterst secure uitwerking. Naast de bekende zinkplaten gebruikt Henneman ook plastic om op te etsen. Dit geeft meer en andere mogelijkheden en levert nieuwe effecten op.

Foto Amstelveen
(Foto Joke van Slooten - 2016)

Een beeld van Joke van Slooten


Foto Amstelveen
(Bron Vera Henneman - 2016)

Een ets van Vera Henneman


Beeldhouwen is voor Joke van Slooten een innerlijke behoefte, haar beelden ontstaan door het volgen van haar gevoel. Maar dat is niet afdoende, ook het pure vakwerk, bestaande uit hakken, schaven en schuren, heeft zij zich eigen gemaakt. Deze beide processen vormen samen de weg naar het perfecte beeld. Adres: Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen. De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Toegang is gratis. Honden worden niet toegelatenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.