Bijgewerkt: 9 december 2022

Extra vlucht KLM naar het WK

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
29-06-2010

KLM zet een extra vlucht in naar de kwartfinale van het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Aanstaande donderdag 1 juli 2010 vertrekt om 08.30 uur een Boeing 747 naar Johannesburg. Op zaterdag 3 juli aanstaande vertrekt dit toestel weer uit Johannesburg om 21.55 uur lokale tijd. De vluchten zijn nu te boeken, onder andere via Oad Reizen.

WK Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Voetbal WK 2010: Nederland speelt tegen Brazilië op vrijdag 2 juli 16 uur


Oad Reizen, de sponsor en officiële reispartner van de KNVB, biedt complete wedstrijdarrangementen aan. Deze bestaan uit een vliegticket van KLM, 2 hotelovernachtingen, een doorvlucht naar Port Elizabeth, begeleiding en bustransfers naar het stadion. Supporters die nog geen toegangskaartje hebben, kunnen dat via Oad Reizen bestellen.

“Wij anticiperen op de inzet van extra vluchten en treffen de nodige voorbereidingen met de KNVB en Oad Reizen. Zo kunnen wij meteen na de winst van Oranje extra capaciteit aanbieden aan onze klanten”, aldus Bram Gräber, directeur KLM Nederland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.